"Breken om te maken"

Uw partner in sloop en renovatie werkzaamheden

Over MvS Sloop & Renovatie

 Voorstellen:

Ik ben Martien van Schijndel, eigenaar van MvS Sloop & Renovatie. Gekend als harde werker die ondanks het vak, accuraat en nauwkeurig te werk gaat. Mijn motto is “Hard werken loont” 

Qua scholing heb ik een houtopleiding afgerond gevolgd door een metselopleiding. Al gauw merkte ik, dat ik afbreken leuker vond dan opbouwen. Slopen was in mijn ogen per slot van rekening toch gewoon het omgekeerde van bouwen. Als kleine jongen kon ik altijd vol bewondering naar mijn ooms kijken die actief waren in de metaal recycling. Sorteren, uitzoeken en vies worden was niks raars. Hier is mijn passie voor recycling ontstaan. Het zit in mijn DNA.

Ervaring:

Ik ben in leer geweest bij een groot sloopbedrijf in Eindhoven. Hier heb ik naast de bouwopleidingen mijn vakmanschap verder mogen ontwikkelen en kan ik zeggen dat ik inmiddels een waardig specialist ben in de branche. Mijn expertise is het hakken en breken van ingewikkelde constructies, dit met zwaar elektrisch en pneumatisch aangedreven gereedschap uit verschillende gewichtsklassen. 

Ik zie het als een vereiste om op de hoogte te zijn en te blijven van de innovatieve ontwikkelingen rondom bouwmaterialen en- constructies.  Dit doe ik door telkens de verdieping te zoeken d.m.v. regelmatig beurzen en events te bezoeken en daar waar nodig een cursus te volgen.   

Doel:

MvS Sloop & Renovatie heeft de ambitie om van eenmanszaak uit te groeien naar een mooi bedrijf die uit respect voor mens en natuur op maatschappelijk vlak zijn bijdrage levert. Dit door enerzijds werkgelegenheid te creëren en anderzijds de uitputting van de aarde tegen te gaan door de recycle cyclus te stimuleren waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn, voor de productie van bouwmaterialen . Vanuit die hoedanigheid is de wens in de toekomst een recycling bedrijf op te starten, want dan is de cirkel rond.